Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Víkend v Královéhradeckém kraji přinese teploty do 20 stupňů a dešťové přeháňky

Během víkendu bude v Královéhradeckém kraji sice teplo, ale v druhé polovině se mohou přidat dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou do 20 stupňů Celsia. Žádné velké změny zatím není třeba očekávat ani v příštím týdnu.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně polojasno, odpoledne na některých místech oblačno nebo zataženo. První zápas mistrovství světa bychom si však mohli užít bez deště. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 17 do 20 stupňů Celsia. V Krkonoších naměříme kolem 13 stupňů,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.   

Sobota bude nad východními Čechy převážně oblačná nebo zatažená. Hlavně na horách a ve vyšších polohách se mohou přidat přeháňky. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 17 až 20 stupňů Celsia.  

Neděle už má být oblačná nebo polojasná. Přeháňky se ojediněle mohou objevit po celém území. I přesto se nejvyšší teploty opět dostanou mezi 17 až 20 stupňů Celsia.  

Žádných velkých změn se nedočkáme ani začátkem příštího týdne. Minimálně v pondělí a úterý nás čeká hodně podobné počasí. Pokazí se od středy, kdy se v Královéhradeckém kraji mohou objevit bouřky. 

Ohodnoť článek

Foto Skitterphoto | Pixabay

Štítky Královéhradecký kraj, Česko, stupeň Celsia, Krkonoše, Jaroslav Tuček, předpověď, meteorologové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Víkend v Královéhradeckém kraji přinese teploty do 20 stupňů a dešťové přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.