Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Kultura

Šestá premiéra v hradeckém Klicperově divadle vezme diváky do kuchyně za Caroline

Klicperovo divadlo v Hradci Králové chystá pro diváky šestou premiéru v sezóně. Jako první v České republice uvede hru S Caroline v kuchyni od britského dramatika Torbena Bettse. Stane se tak příští týden v sobotu.

Na Velikonoce si návštěvníci hradeckého aquacentra užijí minuty zdarma

Za dva týdny tady budeme mít velikonoční víkend a na ten se chystají i provozovatelé hradeckého aquacentra. Přichystali speciální velikonoční akci, která láká na minuty zdarma.

Velikonoční jarmark je v Hradci Králové na spadnutí

Necelé tři týdny chybí do velikonočních svátků a už teď je jisté, že ani letos nepřijdou lidé v Hradci Králové o Velikonoční jarmark. Místem konání bude už tuto sobotu 16. března Adalbertinum.

ANKETA: Kluziště u malšovického stadionu vypadá opuštěně

Éra kluziště s umělým povrchem se v Hradci Králové pomalu chýlí ke konci. U malšovického stadionu ho zájemci najdou do konce března. Názory na kluziště se u Hradečanů různí. Zatímco někteří považují tuto bezplatnou formu zábavy za fajn, tak jiní...

Klicperovo divadlo láká na Drábkovu novinku Brokolici na Marsu

Režisér David Drábek láká diváky na svou novinku, a to Brokolici na Marsu. Dneska večer ji v premiéře uvidí návštěvníci hradeckého Klicperova divadla.

Muzeu Krkonoš se daří, dokonce láme rekordy

S velkou slávou se na začátku listopadu otevřelo ve Vrchlabí nové Návštěvnické centrum Krkonošského národního parku – Muzeum Krkonoš. Za těch pár měsíců sem zavítaly tisíce lidí.

Hradecké Klicperovo divadlo připravilo na prázdniny workshopy

Klicperovo divadlo v Hradci Králové myslí na studenty i v době jarních prázdnin a zve je příští týden na workshopy. Pokud tedy ještě nemáte plán, tak naberte směr Velké náměstí.

Hradecké Divadlo Drak nabídne svým divákům hudební vystoupení pod taktovkou Vladimíra Merty

Divadlo Drak v Hradci Králové připravuje netradiční bod programu. Jde o hudební vystoupení Vladimíra Merty a Ondřeje Fencla. Tuto dvojici v místním divadle doplní i hudebník David Landštof. Koncert se odehraje 1. března.

V Červeném Kostelci startuje divadelní festival. Letošní ročník přivítá 12 souborů

Do Červeného Kostelce na Náchodsku se sjedou divadelníci z celých východních Čech – Královéhradeckého a Pardubického kraje. Festival začíná ve čtvrtek 15. února v Divadle J. K. Tyla a potrvá do soboty 17. listopadu.

ANKETA: Za oblíbené červené růže si připlatíme, bílé jsou levnější

Druhá únorová středa patří svátku zamilovaných. Opět po roce je tady Valentýn a na nápor zamilovaných se chystají i hradecká květinářství. Prim v oblíbenosti hrají stále červené růže.

Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.