Počasí dnes31 °C, zítra25 °C
Sobota 27. července 2024  |  Svátek má Věroslav
Bez reklam

Ostatní sporty

V Hradci Králové se zavírá plavecká padesátka, Slunná loučka bude zdarma

Zítra půjdou plavci si dát prsa nebo znak do plavecké padesátky na Eliščino nábřeží v Hradci Králové zbytečně, bude totiž zavřeno. Začíná letní provozně-technologická odstávka, který letos potrvá skoro šest týdnů. Bazén by se znovu mohl otevřít...

Už i ve Svobodných Dvorech si budou moci lidé protáhnout těla na workoutovém hřišti

Kdo nemá rád vnitřní posilovny, nabízí se varianta workoutového hřiště. Jedno nové se brzy objeví ve Svobodných Dvorech, v okrajové části Hradce Králové.

Jičínem se budou o víkendu prohánět motorky, omezí dopravu

Řidiči musí o tomto víkendu počítat s uzavírkami některých ulic v Jičíně. Konají se tady závody Cena města Jičína. Motorky se budou prohánět v lokalitě Holínského Předměstí a je potřeba počítat s tím, že tahle akce omezí běžnou dopravu.

Vlajkonoškou dětské olympiády bude za Královéhradecký kraj vrchlabská rodačka Lucie Charvátová

Za dveřmi je 21. ročník Olympiády dětí a mládeže České republiky, který se koná v Jihočeském kraji. O medaile bude bojovat téměř 250 sportovců z Královéhradeckého kraje ve věku 12 až 16 let, a to ve dvaceti sportech.

SOUTĚŽ: Jaké je to sedět v kokpitu akrobatického letadla? Vyhrajte lístky na Aviatickou pouť

Letošní ročník Aviatické pouti slibuje luxusní podívanou. Pokud vyjde počasí, tak se budou diváci, kterých na pardubické vojenské letiště proudí každoročně desítky tisíc, náramně bavit.  První červnový víkend jim nad hlavami proletí Gripeny,...

Hlavní krkonošská střediska přicházejí s letní obdobou skipasů

Hlavní krkonošská střediska zahajují letní sezonu. SkiResort Černá hora - Pec a největší krkonošské středisko Špindlerův Mlýn přicházejí s novinkou, letní obdobou skipasů. Turisté, kteří si pořídí novou permanentku, budou moci přes léto využívat...

Hradecký Ironman přivítá i hendikepované milovníky sportovního adrenalinu

Zhruba čtyři měsíce zbývají v Hradci Králové do velké sportovní události, kterou bude v polovině srpna Ironman 70.3. Sportovní napětí a adrenalin při takových akcích se snad nedá ani pospat, to se musí zažít, shodují se sportovci. V Hradci...

Dál lyžuje Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou i Černá hora

Tisíce lidí opět vyrazily o víkendu na sjezdovky a i v tomto týdnu se bude v Krkonoších lyžovat. Sezóna pokračuje jak ve Špindlerově Mlýně, tak i ve SkiResortu Černá hora - Pec.

Lyžařská sezóna pokračuje v Orlických horách i v Krkonoších

V Krkonoších a Orlických horách v Královéhradeckém kraji nabízí lyžování většina hlavních středisek. Přestože nabídka se vlivem jarního počasí snižuje, lyžuje se stále na více než 40 kilometrech sjezdovek.

Není sníh, organizátoři odpískali legendární Krkonošskou 70

Naděje umírá poslední a v případě legendárního závodu Krkonošská 70 definitivně zhasla. Organizátoři si museli přiznat barvu. Letošní zima plány na pořádání zhatila.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.