Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Ostatní sporty

Dál lyžuje Špindlerův Mlýn, Pec pod Sněžkou i Černá hora

Tisíce lidí opět vyrazily o víkendu na sjezdovky a i v tomto týdnu se bude v Krkonoších lyžovat. Sezóna pokračuje jak ve Špindlerově Mlýně, tak i ve SkiResortu Černá hora - Pec.

Lyžařská sezóna pokračuje v Orlických horách i v Krkonoších

V Krkonoších a Orlických horách v Královéhradeckém kraji nabízí lyžování většina hlavních středisek. Přestože nabídka se vlivem jarního počasí snižuje, lyžuje se stále na více než 40 kilometrech sjezdovek.

Není sníh, organizátoři odpískali legendární Krkonošskou 70

Naděje umírá poslední a v případě legendárního závodu Krkonošská 70 definitivně zhasla. Organizátoři si museli přiznat barvu. Letošní zima plány na pořádání zhatila.

Herlíkovice i Buková hora ukončily lyžařskou sezónu, drží se Říčky, Pec i Špindlerův Mlýn

Další skiareály ukončily o víkendu lyžařskou sezónu. Situace na kopci už nebyla pro lyžaře důstojná a navíc ani počasí vlekařům nehraje do karet. Sezóna skončila v Herlíkovicích i na Bukové Hoře. Lyže ani prkna ale prozatím do sklepa uklízet...

ANKETA: Někteří vlekaři mají ambici lyžovat až do Velikonoc

Některé východočeské skiareály v týdnu ukončily sezónu, jiné uzavřely nebo zúžily některé sjezdovky. Milovníci zimního sportování si ale i takhle na začátku března přijdou na své. Někteří vlekaři chtějí lyžovat až do Velikonoc.

I přes oteplení se na horách stále chytnou fanoušci lyží, prken i běžek

Na horách se dá lyžovat, bobovat, ale stále také běžkovat. Je polovina února a příští týden začínají školákům z Hradecka jarní prázdniny. Spousta rodin vyrazí na hory.

Hradec se nevzdává nové stezky u Hradečnice, budou u ní i jezírka

Od Zděné boudy směrem k lesnímu hřbitovu měla vést nová stezka pro cyklisty. Jenže plány zbrzdila podzemní voda a nález chráněných živočichů. Město se ale nevzdává a chce přepravovat původní projektovou dokumentaci, která s tímto výskytem...

Východočeské skiareály nabízí sedmdesát kilometrů sjezdovek

V hlavních lyžařských střediscích v Královéhradeckém kraji je na sjezdovkách stále dost sněhu. Lyžuje se v Krkonoších i Orlických horách celkem na více než 70 kilometrech sjezdových tratí.

Kluziště se přesunulo z centra Hradce k fotbalovému stadionu

Kluziště s umělým povrchem se v Hradci Králové opět přestěhovalo. Nově ho zájemci najdou u fotbalového stadionu v Malšovicích. Na Masarykově náměstí už by ho hledali zbytečně.

Některé půjčovny lyží v hradeckém kraji před prázdninami posilují kapacitu

Některé půjčovny lyžařského vybavení v Královéhradeckém kraji před jarními prázdninami navyšují kapacitu a posilují personál. Zájem je zhruba stejný či mírně vyšší, než byl v předchozích letech. Mezi výpůjčkami převažují sjezdové sety a běžky.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.