Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Fotbal

Při fotbalovém derby v Hradci Králové bylo zadrženo osm lidí

Královéhradečtí policisté v souvislosti se sobotním fotbalovým derby mezi domácím FC Hradec Králové a FK Pardubice zadrželi osm lidí a na místě uložili dvě pokuty. Policisté v době utkání zaznamenali několik incidentů včetně ničení majetku,...

Kotal kvůli zdraví položil funkci hlavního trenéra hradeckých fotbalistů

Zdraví je na prvním místě, proto jsem se rozhodl rezignovat. Takhle vysvětlil svou rezignaci ve videu na webu hradeckých fotbalistů trenér Václav Kotal.

Do prodeje šly vstupenky na fotbalové derby pod Lízátky

Fotbalový svátek se blíží. Na malšovický stadion se chystají Pardubice. Naše nejvyšší fotbalová liga přinese východočeské derby a vstupenky už jsou k sehnání.

Hradečtí policisté dohlédnou odpoledne na fotbalové fanoušky, do Hradce míří Klokani

Pro Votroky začíná fotbalové jaro a hradečtí policisté budou opět dohlížet na pořádek. Do Hradce Králové míří fanoušci Bohemians 1905. Zápas začíná v 15 hodin v Malšovické aréně.

Poradci Hradce pro prodej fotbalu budou Havel & Partners a Česká spořitelna

Poradcem města Hradec Králové pro prodej akcií městského prvoligového fotbalového klubu a pro výběr provozovatele nového stadionu bude sdružení právnické firmy Havel & Partners a České spořitelny. Rozhodli o tom dnes zastupitelé města. Pokud...

Během ledna si může veřejnost opět prohlédnout fotbalovou arénu. Zaplatí si za to

Na novou fotbalovou arénu v Hradci Králové čekali místní, fanoušci i fotbalisté několik desítek let. Ve vybraných termínech funguje i jako jakési muzeum. Během čtyřech dnů bude mít veřejnost možnost nahlédnout do jeho útrob. Za vstupenku je však...

Pyrotechniku nechte doma, vzkazují policisté před zítřejším fotbalem v Hradci

Desítky policistů společně se strážníky budou dohlížet na zítřejší fotbalový zápas MOL cupu mezi hradeckými Votroky a pražskou Slávií. Úvodní výkop je naplánován v hradecké aréně přesně na osmnáctou hodinu.

Koubek popírá, že by měl být Šilhavého nástupcem

Trenér plzeňských fotbalistů Miroslav Koubek nechtěl komentovat, že je u sázkových kanceláří a některých médií jedním z favoritů na pozici nového kouče českého národního týmu. Na tiskové konferenci uvedl, že jde pouze o mediální úvahy.

Čeští fotbalisté do 21 let na závěr roku doma v přípravě porazili Slovensko

Čeští fotbaloví reprezentanti do 21 let v přípravném utkání porazili Slovensko 2:1 a zakončili rok vítězně. Góly domácího týmu v Hradci Králové vstřelili Denis Alijagič a Christophe Kabongo. Svěřenci trenéra Jana Suchopárka navázali na zářijovou...

Lvíčata chtějí vyválčit ve federálním derby pod lízátky tři body

Malšovická aréna dneska zažije další mezinárodní klání. Tentokrát se fotbalová Lvíčata střetnou v přípravě se Slovenskem. Federální derby má výkop v osmnáct hodin.

Fotbal  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.