Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Míčové sporty

Reprezentační trenérku Ptáčkovou nahradil u basketbalistek Hradce Bálint

Basketbalistky Hradce Králové povede do nové sezony Slovák Peter Bálint. Bývalý kouč mužských týmů Prostějova, Ústí nad Labem či Ostravy nahradil dlouholetou trenérku Lvic Romanu Ptáčkovou, která se už naplno věnuje práci u české reprezentace...

Hradečtí Sokoli vypadli z elity, nestačili na Písek a opouští NBL

Velké zklamání prožívají basketbalisté Hradce Králové i jejich fanoušci. Sokoli opouští basketbalovou ligu. S Pískem v barážové sérii prohráli 0:3 na zápasy.

Hradečtí Sokoli nabrali směr Eden, cílem je prolomit sérii proher

Hradečtí basketbalisté zkusí ve třetím kole nadstavbové části Kooperativa NBL prolomit sérii proher a vybojovat body v pražském Edenu. Od půl sedmé večer je čeká bitva na palubovce Slávie.

Medvědi se ubránili sokolímu náletu a brali plný počet bodů

Přes pět set diváků vidělo na kolínské palubovce trápení hradeckých Sokolů, kteří v 19. kole Kooperativa NBL podlehli kolínským Medvědům 75:95.

Sokoli padli s medvědy, Hradec čeká v lize na výhru už přes měsíc

Královští sokoli si připsali další domácí pohru v Kooperativa NBL. S Kolínem prohráli 67:92 a na vítězství v nejvyšší české soutěži čekají hradečtí už přes měsíc.

Basketbalistky Trutnova už nepovede trenér Veselý

U basketbalistek Trutnova skončil po nepovedeném úvodu sezony trenér Tomáš Veselý, který přišel v létě s cílem vylepšit deváté místo z uplynulého ročníku. Tým dočasně povede manažer Michal Martišek.

V Česku je jen sedm mezinárodních basketbalových rozhodčích. Jedním z nich je Petr Hruša z Vysoké nad Labem

Petr Hruša pochází původně z malé vesnice Vyšehněvice v Pardubickém kraji. V Hradci Králové studoval střední i vysokou školu, a po ní začal vyučovat na Univerzitě Hradec Králové. Kromě toho, že je propagátorem sportu, sám se v něm také angažuje....

Ve Strži ve Dvoře Králové mají nové asfaltové hřiště na streetball. Vyrostla tu i tenisová zeď

Vedle hřiště s umělým povrchem u ZŠ Strž byla zahájena v polovině října stavba dalšího hřiště, tentokrát asfaltového. Na něm je i tenisová zeď. Město za vše zaplatilo téměř 800 tisíc s DPH.

Hradec podpoří sportovce více než patnácti miliony korun

O tom, že se Hradec Králové řadí mezi sportovní města, není pochyb. Kromě oblíbeného hokeje nebo fotbalu radnice pravidelně podporuje i další sporty. Rada města na ně včera odsouhlasila poskytnutí dotace ve výši 15,5 milionu korun. Téměř 960...

Trutnov bude mít další moderní sportoviště, tentokrát pro volejbalisty

Na nové sportovní zázemí se budou moci v Trutnově těšit hráči volejbalu. Město investuje do nových kurtů, které vzniknou na České čtvrti, téměř 5,5 milionu korun. Hotové budou v září letošního roku.

Míčové sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.