Počasí dnes22 °C, zítra20 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Hradečtí Sokoli vypadli z elity, nestačili na Písek a opouští NBL

Velké zklamání prožívají basketbalisté Hradce Králové i jejich fanoušci. Sokoli opouští basketbalovou ligu. S Pískem v barážové sérii prohráli 0:3 na zápasy.

Po pěti letech sestupují Královští sokoli z nejvyšší české soutěže. "Hodnotí se mi to velmi těžce, je to velký neúspěch. Celé to ukázalo, jaký je charakter mužstva a charakter hráčů. Chyběli nám ve hře zásadní elementární věci. Nejvíc mě mrzí, že nikdo nenašel sebeúctu, aby více zabojoval. Určitě obdivuji mého předchůdce, který tady s některými hráči tak dlouho vydržel. Gratulujeme soupeřům a moc se omlouvám našim fanouškům," uvedl hlavní trenér Richard Kucsa.

Rovnice byla jasná, v posledním zápase potřebovali Sokoli vyhrát o šestnáct bodů. "Už od začátku utkání se to s námi táhlo, i když to bylo chvílemi to bylo vyrovnané. Písek si pak udělal náskok zhruba deseti bodů a ten navyšoval, ještě se nám zranil David Škranc, který do té chvíle byl v utkání nejlepším hráčem. Opravdu nevím, jak bych to zhodnotil, měli jsme vyhrát o 16 bodů a to se nestalo. Gratuluji Písku k postupu do KNBL, snad se jim tam bude dařit a tady v Hradci nezbývá nic jiného než se z první ligy dostat opět nahoru," dodal rozehrávač Filip Kábrt.

Ohodnoť článek

Foto BK Hradec Králové

Štítky Písek, Hradec Králové, NBL, zápas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradečtí Sokoli vypadli z elity, nestačili na Písek a opouští NBL  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.