Počasí dnes9 °C, zítra12 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Hokej

První čtvrtfinálové utkání extraligy okoření sázka mezi primátorkou a primátorem krajských metropolí

V pátek 15. března se hraje historicky první čtvrtfinále hokejové extraligy mezi Hradcem Králové a Pardubicemi. Zápas začne v 18:00 a představitelé jednotlivých měst ho okoření. Primátor Pardubic Jan Nadrchal (ANO) se vsadil s primátorkou Hradce...

Klíma bude pokračovat na ledě pod Bílou věží. Jde o jednoho z trojice v dopingové kauze

Hokejový klub Mountfield HK prodloužil smlouvu a pojistil si tak spolupráci s útočníkem Kevinem Klímou. Ten měl do konce února zakázáno hrát kvůli dopingové aféře, která vznikla během loňského semifinále. Nová smlouva ho zavazuje ke vzájemné...

Dopingovou kauzu hokejistů Hradce Králové začala řešit disciplinární komise

Disciplinární komise hokejové extraligy zahájila s Hradcem Králové řízení kvůli dopingu trojice hráčů. Od klubu si vyžádala písemné vyjádření. Kauza může zůstat nevyřešená až do konce sezony.

McCormack zůstává pod Bílou věží. Za Mountfield bude hrát do roku 2027

Hokejový obránce Graeme McCormack podepsal smlouvu s Hradcem Králové, kdy by měl hrát do roku 2027. Kanadský bek je na ledě pod Bílou věží teprve od února, kdy mu vypršel rest za pozitivní dopingový test.

Kanadský obránce Hradce Králové McCormack dostal za doping trest na 10 měsíců

Kanadský hokejový obránce Graeme McCormack z Hradce Králové dostal za doping od Národního rozhodčího soudu pro sport trest zákazu činnosti na deset měsíců. Východočeský klub o tom informoval na webu. Pozitivní test měli v průběhu loňského...

Hokej teď není důležitý, dnešní utkání hokejové extraligy se ruší. Hrát nebude ani Hradec Králové

V reakci na včerejší tragédii v Praze se rozhodlo o zrušení dnešních hokejových utkání nejvyšší soutěže. To se týká i Hradce Králové. Mountfield měl dnes nastoupit do 29. kola hokejové extraligy proti Mladé Boleslavi. O náhradním termínu bude...

Blain a Jergl zůsávají pod Bílou věží, podepsali nové smlouvy

Vedení hokejového klubu z Hradce Králové si pojistilo dvě osobnosti. Jérémie Blain a Aleš Jergl přispěli v posledních letech k velkým úspěchům týmu a nyní oba prodloužili v klubu své smlouvy o dvě sezóny.

Hradec Králové a Mladá Boleslav si vyměnily obránce Pavlíka za Pláňka

Extraligové hokejové kluby Hradec Králové a Mladá Boleslav se domluvily na výměně obránců Filipa Pavlíka a Martina Pláňka. Pavlík se stal nově hráčem Bruslařů, Pláněk zamířil na východ Čech. Kluby o tom informovaly na svých oficiálních stránkách.

Lvi hlásí posilu, kanadský hokejista vystuží hradeckou ofenzivu

Hokejisté Hradce Králové mají novou posilu do ofenzivy, do extraligového kádru přibyl 26 letý kanadský útočník Giorgio Estephan, poslední dva roky hrál za Litvínov.

Policie dostala echo o domluvené bitce mezi fanoušky Dynama a Sparty

V ulicích se odehraje bitka mezi fanoušky hokejových Pardubic a fotbalové Sparty. Takové dostala echo policie a byla ve střehu. Naštěstí se tahle informace ukázala jako nepravdivá.

Hokej  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.