Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Ostatní sporty

Některé půjčovny lyží v hradeckém kraji před prázdninami posilují kapacitu

Některé půjčovny lyžařského vybavení v Královéhradeckém kraji před jarními prázdninami navyšují kapacitu a posilují personál. Zájem je zhruba stejný či mírně vyšší, než byl v předchozích letech. Mezi výpůjčkami převažují sjezdové sety a běžky.

O víkendu bude sluníčko, podmínky jsou ideální pro sjezd i běžky

Hlavní horská střediska v Královéhradeckém kraji nabízejí přes nynější oteplení stále velmi dobré podmínky k lyžování. Na sjezdovkách leží od 40 do 140 centimetrů sněhu a otevřeny jsou téměř všechny sjezdové tratě.

Sportovci dostanou v trutnovském Horním Starém Městě kompletně nové zázemí

Sportovní areál v Horním Starém Městě v Trutnově čeká velká proměna. Budou tady nové šatny, klubovna, umývárny, ošetřovna, zázemí pro rozhodčí i sklady. Hotovo by mělo být příští rok v červenci.

Provozovatelé skiareálů lákají na skvělé podmínky pro zimní sporty

V Královéhradeckém kraji se lyžuje na více než 65 kilometrech sjezdovek, a to nejen v Krkonoších a Orlických horách, ale i v některých podhorských areálech. Podmínky jsou stále velmi dobré, vyplynulo z dnešních informací středisek.

Skiareály lákají na další sjezdovky a večerní lyžování

Lyžařská střediska v Královéhradeckém kraji po nástupu mrazivého počasí opět rozšiřují provoz. O víkendu se bude lyžovat na více než 60 kilometrech sjezdovek. Lyžuje se v Krkonoších, Orlických horách.

Vlekaři mají prst na spoušti sněžných děl, víkend přinese ochlazení

Hlavní lyžařská střediska v Královéhradeckém kraji jsou navzdory oblevě v provozu. Lyžuje se v Krkonoších i Orlických horách, některé areály však provoz omezily. Zlepšení podmínek očekávají už o víkendu.

Na hory si vezměte skialpy, běžky i sáňky

Závěr roku bude na horách ve znamení zimního sportování. Skiareály hlásí i přes oblevu z minulých dní skvělé podmínky. Upravené jsou běžecké stopy i sjezdové tratě všech obtížností.

Na sjezdovkách leží až metr sněhu, o víkendu si přijely zalyžovat tisíce lidí

Tisíce lidí vyrazily o víkendu na lyže. Upravují se desítky sjezdovek a běžeckých tras. Podle krkonošské horské služby je na hřebenech nejvyšších českých hor 70 až 90 centimetrů sněhu.

Obleva vlekaře nezaskočila, otevírají další sjezdovky

V Královéhradeckém kraji přibývá otevřených sjezdovek, nabídka se rozšiřuje hlavně v Krkonoších. Lyžuje se i v Orlických horách a některých menších areálech v podhůří.

Lyžovat začne Pec, Vítkovice, Buková hora i Deštné

V Krkonoších a v Orlických horách v Královéhradeckém kraji o víkendu začne naplno lyžařská sezona. Otevřou se další skiareály a sjezdovky. Lyžovat se začne v Peci pod Sněžkou i v Deštném v Orlických horách.

Ostatní sporty  |  Sport  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.