Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Policie pátrá po Milošovi z Náchodska. Nezvěstný je skoro dva týdny

Policisté pátrají po pětačtyřicetiletém Milošovi Vepřekovi z Hronova. Z domova odešel už 19. září, od té doby se neobjevil. Bez výsledku je prozatím i policejní pátrání. Do pátrání po něm se může zapojit i veřejnost. Policie uvítá jakékoli informace.

„Žádáme veřejnost o spolupráci. Kdo si muže všimne, nebo by mohl podat jakoukoliv informaci, ať zavolá na bezplatnou linku 158 nebo se dostaví přímo na jakoukoliv policejní služebnu,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.  

Miloš Vepřek je 145 až 150 centimetrů vysoký, hubené postavy. Ačkoliv má na fotce hnědé vlasy, v současnosti je plešatý a bez vousů. Není nebezpečný, ozbrojený ani nemocný.  

V Královéhradeckém kraji jde o druhé pátrání po osobě na Náchodsku. O čtyřiatřicetileté Veronice Baníkové z Broumovska psala Hradecká Drbna včera. I ta odešla z domova a zatím se nevrátila. Zda mají tyto dva případy něco společného policie nepotvrdila.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky pátrání, policie, muž, Miloš, Náchodsko, Broumovsko, krimi, veřejnost, okres Náchod, Hronov, Královéhradecký kraj, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po Milošovi z Náchodska. Nezvěstný je skoro dva týdny  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.