Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Policie pátrá po Veronice z Náchodska. Z domova odešla s parukou na hlavě

Policie pátrá po čtyřiatřicetileté Veronice Baníkové z Broumovska. Z domova odešla už v neděli 19. září. Nešlo o její první případ. Z domova už několikrát na dva až tři dny odešla, vždy se ale vrátila. I proto rodina nahlásila zmizení až po několika dnech. Zvláštností je, že odešla v paruce.

„Policisté prověřili její oblíbená místa, blízké příbuzné, přátele, zdravotnická zařízení, ale bohužel ji do současné doby nenašli,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová. I proto se policie obrací s pomocí na veřejnost. Pokud by někdo mohl poskytnout jakékoli informace o tom, kde se žena nachází, ať zavolá na linku 158 nebo dojde na nejbližší služebnu policie.  

Veronika je zhruba 175 centimetrů vysoká, vyzáblé postavy. V době odchodu z domova měla na hlavě paruku s hnědými vlasy. Její vlasy jsou však krátké a světle hnědé. V době odchodu na sobě měla také zelenou bundu, modré rifle a oranžové boty značky Adidas. Veronika není nebezpečná, ozbrojená ani nemocná.  

Hodnocení článku je 90 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Veronika, Náchodsko, Broumovsko, pátrání, policie, žena, domov, odešla, krimi, Královéhradecký, kraj, okres Náchod, Adidas

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie pátrá po Veronice z Náchodska. Z domova odešla s parukou na hlavě  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.