Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Hradec bude v neděli kvůli fotbalu pod policejním drobnohledem, míří sem Slávie

Je vyprodáno, hlásí hradecký fotbalový klub před nedělním ligovým utkáním se Slávií. Votroky tak bude hnát za třemi body vyprodaná aréna. Na pořádek budou dohlížet desítky policistů.

Malšovická aréna bude v neděli praskat ve švech. Pod Lízátka dorazí více než devět tisíc fotbalových příznivců, kteří oba celky vyburcují k maximálnímu výkonu. Klasické vstupenky jsou vyprodané, většinu jich v předprodeji vykoupili domácí permanentkáři. Lístky tak mohou pořídit již pouze vozíčkáři a děti do 130 cm.

Fotbal začne v Malšovické aréně odehraje ve tři hodiny odpoledne. Stejně jako na všech předchozích utkáních budou opět policisté společně se strážníky královéhradecké městské policie dohlížet nejenom na veřejný pořádek, ale také na bezpečnost v dopravě v okolí stadionu i ve zbytku města.

Policisté znovu apelují na fanoušky, aby na stadion nenosili zábavní pyrotechniku, její používání je zakázáno. "Použití pyrotechniky během sportovního utkání, ale i při cestě na zápas či při návratu z něj, navíc upravuje i novela zákona o některých přestupcích, která umožňuje důsledněji trestat používání pyrotechniky na sportovních akcích, ale také např. divácké násilí na stadionech," uvedla policejní mluvčí Magdalena Vlčková.

Ohodnoť článek

Foto Votroci 2000

Štítky FCHK, fotbal, Slávie, PČR, hlídky, policie, stadion, liga

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradec bude v neděli kvůli fotbalu pod policejním drobnohledem, míří sem Slávie  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.