Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Zaměstnankyně jedné společnosti si nechala vykrást auto. Se svým komplicem si přišla na 400 tisíc

Policie rozkryla podvod, který připravila dvaadvacetiletá zaměstnankyně jedné společnosti, která ve Dvoře Králové nad Labem přerozděluje peníze. Se svým sedmadvacetiletým komplicem naplánovala vykradení vlastního služebního vozu. Podvodem si měla přijít na bezmála 400 tisíc korun. Oba jsou v současné době obvinění.

„Celou věc důkladně společně promysleli, naplánovali a také si určili, jak budou v ten den postupovat,“ uvedla na policejním webu mluvčí Šárka Pižlová.  

Žena měla zaparkovat své služební vozidlo s hotovostí nedaleko panelových domů a vzdálit se od něj. Komplic se do něj násilím vloupal a ukradl celkem 380 tisíc korun a čtyři klíče v hodnotě dalších 10 tisíc korun.  

K podvodu došlo v únoru letošního roku. Podvodníky se podařilo dopadnout až v pátek. Za poškození cizí věci a přečinu krádeže jim hrozí dva roky vězení. Při výslechu se oba přiznali, že peníze použili pro svojí vlastní potřebu.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky policie, vyšetřování, obviněná, žena, zaměstnankyně, Dvůr Králové, podvod, krádež, peníze, auto, komplic, Dvůr Králové nad Labem

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zaměstnankyně jedné společnosti si nechala vykrást auto. Se svým komplicem si přišla na 400 tisíc  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.