Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Z kamionu se vysypala nová auta. Dopravní nehoda uzavřela hlavní tah na Náchod

Pravděpodobně nedbalost řidiče způsobila škodu přesahující sedm milionů korun. K dopravní nehodě došlo včera odpoledne na hlavním tahu z Náchoda do České Skalice. Silnice I/33 je zároveň i cestou do Polska. Po nehodě byla čtyři hodiny neprůjezdná.

„Podle prvotních informací řidič nákladního vozidla jedoucí ve směru od Náchoda na Českou Skalici zřejmě nepřizpůsobil rychlost své jízdy a před průjezdem pravotočivé zatáčky dostal smyk,“ uvedla na webu policie mluvčí Lucie Konečná.  

Smyk už se řidiči nepodařilo zvládnout a se soupravou narazil do betonových svodidel. Vozidlo se následně převrátilo a zůstalo ležet napříč komunikace. Havarované vozidlo zabíralo celou šíři vozovky. Ta byla plně průjezdná až po čtyřech hodinách.  

„Dechová zkouška u řidiče byla negativní. Ke zranění osob nedošlo,“ uvedla mluvčí. Odhadovaná škoda přesáhla částku sedmi milionů korun. Veškeré okolnosti dopravní nehody ještě vyšetřují náchodští policisté.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky Náchod, Česká Skalice, silnice, nehoda, kamion, komplikace, uzavření, nová, auta, smyk, dopravní nehoda, Polsko, Lucie Konečná

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Z kamionu se vysypala nová auta. Dopravní nehoda uzavřela hlavní tah na Náchod  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.