Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

V Hořících se začalo s opravou několika ulici. Příští víkend město zažije dopravní vytížení

Radnice v Hořicích se rozhodla, že se pustí do plánovaných oprav silnic. Silničáři se na čas přestěhovali do Čelakovského a Kollárovy ulice. O příštím víkendu město zažije dopravní nával v podobě fanoušků 300 zatáček Gustava Havla a návštěvníků místní pouti.

„Počátek prací v Kollárově ulici je první etapou širší rekonstrukce této části Hořic, která bude zahrnovat též ulici Čechovu, Karlovu, část Brandlovy a Škrétovu,“ uvádí radnice na svém webu. Za práce město zaplatí 15 milionů korun. Hotovo má být v listopadu tohoto roku. Pracovat se bude v Čelakovského ulici, kde VOS Jičín postaví novou kanalizaci a vymění vodovodní řády.  

Ani jedna z rekonstrukcí by neměla výrazným způsobem komplikovat dopravu ve městě. Čelakovského ulici používají především místní technické služby. Kollárova ulice je uvnitř závodního okruhu kousek od hasičské zbrojnice.  

V příštím týdnu Hořice zažijí dopravní nápor. Ve městě se po tříleté pauze pojede oblíbený závod 300 zatáček Gustava Havla, který láká stovky fanoušků z celé České republiky. Souběžně se závody se navíc bude konat i místní pouť na Gothardu.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky doprava, Hořice, rekonstrukce, silnice, 300 zatáček, Gustava Havla, pouť, vytížená, Jičínsko, Gustav Havel, Jičín, Česko, oprava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Hořících se začalo s opravou několika ulici. Příští víkend město zažije dopravní vytížení  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.