Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

O víkendu se ochladí. Na některých místech východních Čech už může sněžit

Během víkendu se v Královéhradeckém kraji ochladí. Průměrné denní teploty se mohou držet i kolem pěti stupňů Celsia. K tomu se mohou přidat i sněhové přeháňky, které meteorologové slibují už v polohách nad 600 metrů nad mořem.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo zataženo. Místy se přidají přeháňky nebo občasný déšť. „Od západu se mohou v polohách nad tisíc metrů nad mořem přidat i srážky smíšené nebo sněhové,“ uvádí na webu meteorologů Tomáš Popelka. Maximální teploty od osmi do 11 stupňů Celsia.  

Sobota bude opět oblačná nebo zatažená. Přeháňky nebo déšť se objeví v druhé polovině dne. Nad 700 metrů to může být i sníh. Nejvyšší denní teploty od pěti do devíti stupňů Celsia.  

Oblačná i zatažená obloha nad východními Čechy bude i v neděli. Opět se místy mohou vyskytnout přeháňky a sníh může začít padat už v polohách nad 600 metrů nad mořem. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od tří do sedmi stupňů Celsia.  

Teplotní propad bude pokračovat ještě v pondělí. Následně se rtuť teploměru opět začne sunout k deseti stupňům. I přesto dlouhodobá předpověď slibuje dešťové přeháňky a oblačnou nebo zataženou oblohu na celý následující týden.  

Ohodnoť článek

Foto adege | Pixabay

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, sníh, zima

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se ochladí. Na některých místech východních Čech už může sněžit  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.