Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

O víkendu nás čeká teplotní propad. Rtuť teploměru klesne o osm stupňů

O víkendu nás čeká teplotní propad. Zatímco dnes naměříme i 13 stupňů Celsia, v sobotu klesnou teploty k plus čtyřem. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové nebo smíšené přeháňky. Podobné počasí nás bude čekat i v následujícím týdnu.

Ještě dnes bude na východě Čech převážně zataženo. Po celý den se bude na většině území objevovat déšť nebo dešťové přeháňky. Ve vyšších polohách to bude déšť se sněhem. „Nejvyšší denní teploty od 11 do 14 stupňů, na horách od čtyř do sedmi v plusu,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka

První polovina víkendu bude převážně zatažená. V nižších polohách se přidají dešťové, ve vyšších sněhové přeháňky. V hradeckém kraji nás zároveň čeká i výrazné ochlazení. Maximální teploty se dostanou k plus čtyřem stupňům Celsia.  

Sobotní teplotní propad se vyrovná v neděli, kdy bude převážně oblačno nebo polojasno. Rtuť teploměru vystoupá mezi tři až sedm stupňů v plusu. To všechno převážně s oblačnou nebo polojasnou oblohou.  

V následujícím týdnu budou teploty opět jako na houpačce. Zatímco v pondělí naměříme i 12 stupňů, ve středu už se průměrné teploty nedostanou přes čtyři stupně Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto Joe | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky čhmu, počasí, předpověď, ochlazení, víkend, Královéhradecký, kraj, ČR, březen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu nás čeká teplotní propad. Rtuť teploměru klesne o osm stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.