Počasí dnes22 °C, zítra23 °C
Pondělí 20. května 2024  |  Svátek má Zbyšek
Bez reklam

Dny pro rodinu v Královéhradeckém kraji slibují zábavu po všechny věkové kategorie

Devět měst v Královéhradeckém kraji bude hostit akce v rámci Dnů pro rodinu. Organizátoři slibují tvůrčí dílny, hry a soutěže pro děti, tedy program pro všechny věkové kategorie.

Trávit společně volný čas je hlavní myšlenkou Dnů pro rodinu, které finančně podporuje Královéhradecký kraj. Letos bude akce v devíti městech. Slibuje bohatý kulturní a zábavný program pro všechny generace. 

Ráda bych na tyto akce, které koordinujeme a finančně podporujeme ve spolupráci s městy a místními organizacemi, pozvala celé rodiny, děti, rodiče a prarodiče. Nabízíme jim skvělou příležitost, aby společně strávili celý den plný zábavy i poučení, ale zároveň aby se seznámili s různými sociálními, zdravotními a návaznými službami, které jsou pro ně v kraji k dispozici a pomáhají řešit tíživé situace, ve kterých se rodina, či její jednotliví členové mohou ocitnout, Věřím, že si každý najde něco pro sebe a prožije se svými nejbližšími příjemný den,“ řekla náměstkyně hejtmana Martina Berdychová odpovědná za sociální oblast.

Dny pro rodinu se v kraji uskuteční například v Hořicích, Náchodě, Hradci Králové i v Jičíně a ve Dvoře Králové nad Labem. Během celého dne budou prezentovány aktivity a služby pro všechny věkové kategorie, tedy od nejmenších dětí až po seniory. Na programu nebudou chybět ani tvůrčí dílny, hry a soutěže pro děti. V rámci akce se také představí služby Mateřských a rodinných center na území Královéhradeckého kraje a před nadcházející letní sezonou i široká nabídka aktivit z oblasti cestovního ruchu s tipy na rodinné výlety.

Pro všechny návštěvníky po celý den zajistí místní producenti občerstvení. Harmonogram dne v jednotlivých městech je průběžně aktualizován na webových stránkách www.dnyprorodinu.cz i na facebookových stránkách Dny pro rodinu KHK. Vstup na akce je zdarma.

Hodnocení článku je 54 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Dny pro rodinu

Štítky Královéhradecký kraj, rodina, akce, kultura, ČR, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dny pro rodinu v Královéhradeckém kraji slibují zábavu po všechny věkové kategorie  |  Kultura  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.