Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Řidič v Jaroměři sešrotoval své auto o strom. Vyvázl se zraněním

Včerejší vypjatou situaci v dopravě v okolí Náchoda a Jaroměře odpoledne zkomplikovala i nehoda osobního vozu. Na jedné z objízdných tras narazil řidič se svým osobním vozem do stromu. Auto je na odpis, řidič vyvázl se zraněními.

„Ve voze zůstala zaklíněná jedna osoba,“ říká mluvčí hasičů Martina Götzová. Šlo o řidiče, který cestoval sám. „Za pomoci vyprošťovacího zařízení pak hasiči odstranili nejprve přední dveře u řidiče a spolupracovali se zdravotnickými záchranáři,“ dodává Götzová.

Ještě ve voze řidiče předběžně ošetřili. Aby se ho podařilo dostat z auta v pořádku, museli hasiči odstranit i středový sloupek a zadní dveře. „Zraněný člověk byl stabilizován, přeložen na páteřní desku a transportován na nosítka. Posléze do sanitky,“ dodává Götzová. 

Dopravní situace na Náchodsku 

Po uzavření státních hranic se výrazně zkomplikovala doprava na Náchodsku a silnici I/33. Polská strana nestíhá odbavovat kamiony na hraničním přechodu v Náchodě. Podle našich informací se do Polska dostane jen šest řidičů za hodinu. 

Tvoří se i 30 kilometrů dlouhé kolony. Na ty narazí řidiči už v Jaroměři. Policie se situaci snaží řešit tak, že kamiony zastavuje preventivně na jednotlivých úsecích, aby zůstala I/33 alespoň částečně průjezdná. 

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Královéhradeckého kraje

Štítky dopravní nehoda, Jaroměř, komplikace, hasiči, policie, řidič, auto, Náchod, okres Náchod, Polsko, úraz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič v Jaroměři sešrotoval své auto o strom. Vyvázl se zraněním  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.