Počasí dnes20 °C, zítra22 °C
Neděle 19. května 2024  |  Svátek má Ivo
Bez reklam

O koupi hotelu Harmony ve Špindlerově Mlýně jedná skupina investora Otruby

Ve Špindlerově Mlýně jde do finále prodej hotelu Harmony Club, který vlastní bývalý šéf chemického konglomerátu Chemapol Group Václav Junek. O hotel má zájem investor Tomáš Otruba, napsal dnes Deník N s odvoláním na mluvčího Otrubovy společnosti Daniela Mádra. Podle Deníku N jde o jednu z největších letošních transakcí na realitním trhu, jejíž hodnota se odhaduje přes půl miliardy korun.

"O hotel Harmony máme zájem," citoval Deník N Mádra. Podle Mádrova vyjádření má Otrubova společnost Nordic Investors Group podepsanou exkluzivitu k dalšímu jednání s majiteli Hotelu Harmony Club, který byl na prodej již na konci loňského roku. Letos v dubnu pod svojí skupinou Nordic Investors Group Otruba založil novou společnost Harmony Špindlerův Mlýn, kde je členem správní rady, uvedl Deník N.

"Věříme tomu, že transakce proběhne v řádu dnů. Jsme přesvědčeni, že hotel tak bude i nadále v dobrých rukou," sdělila Deníku N zástupkyně poradenské společnosti Knight Frank Zdenka Klapalová, aniž sdělila, kdo bude novým majitelem. Nyní je jako majitelka hotelu Harmony podle Deníku N uvedená švagrová bývalého šéfa Chemapolu Šárka Junková.

Informaci o Otrubovi přinesl server motejlekskocdopole.com. Otruba má v Peci pod Sněžkou Grand Hotel Hradec a vlastní také hotel Omnia v Jánských Lázních. Je novým partnerem nejbohatší Češky Renáty Kellnerové, která s rodinou vlastní skupinu PPF.

Hotel Harmony, který vznikl na přelomu 70. a 80. let minulého století, nabízí čtyřhvězdičkové ubytování a wellness, ale také prostory pro kongresy, konference, školení, jednání či jiné společenská setkání. Je známý také rozsáhlým podzemním protiatomovým krytem, ve kterém měl v případě jaderné války zasedat generální štáb tehdejší československé armády.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Invia

Štítky ČR, reality, hotely, Harmony, Krkonoše

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O koupi hotelu Harmony ve Špindlerově Mlýně jedná skupina investora Otruby  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.