Počasí dnes23 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Silvestrovská noc bude zatažená. Přidají se přeháňky nebo déšť

Poslední dny roku 2023 budou v Královéhradeckém kraji ve znamení oblačné nebo zatažené oblohy a také deště nebo přeháněk. Silvestrovskou noc budou třeba deštníky. Průměrné teploty pod nulu zatím neklesnou.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo polojasno. Na některých místech ojediněle zataženo, to zejména na horách. Ve vyšších polohách se může přidat slabý déšť nebo mrholení. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od osmi do 11 stupňů Celsia. Na horách do čtyř stupňů v plusu.  

„Sobota bude zatažená až oblačná, od severozápadu na většině území přeháňky nebo déšť,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Zároveň dodává, že sněžit může v polohách od 800 metrů nad mořem. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od šesti do deseti stupňů. 

Poslední den v letošním roce bude z počátku oblačný nebo polojasný. Během dne se zatáhne a na večer a noc se přidají dešťové nebo smíšené přeháňky. Nejvyšší denní teploty se během neděle budou držet od čtyř do osmi stupňů Celsia.  

Pondělí pak bude prakticky stejné. Opět oblačno nebo zataženo, k tomu déšť nebo přeháňky. Půjde především o déšť, sníh se může objevit v polohách nad 700 metrů nad mořem. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi čtyři až osm stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto Pexels | Pixabay

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, zima

Silvestrovská noc bude zatažená. Přidají se přeháňky nebo déšť  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.