Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

O víkendu hradecký kraj zaplaví mlha. Maximální teploty nepřekročí 12 stupňů

Královéhradecký kraj má před sebou další podzimní víkend. Tentokrát sice nezmokneme, ale teplo také nebude. Rtuť teploměru se bude nejčastěji držet u průměrných deseti stupňů Celsia. Region navíc zaplaví hustá mlha, která na některých místech vydrží i přes den.

Během pátečního rána se Královéhradecký kraj zahalí do mlhy. Ta na některých místech vydrží i přes den. To však bez silnějších dešťových přeháněk. Půjde spíše o mrholení. Nejvyšší denní teploty se dnes dostanou mezi devět až maximálních 12 stupňů Celsia.  

Sobota bude podle meteorologů polojasná až oblačná. „Ráno a dopoledne místy mlhy nebo zataženo s nízkou oblačností, která se ojediněle udrží po celý den,“ uvedl na webu Českého hydrometeorologického ústavu Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty se přitom dostanou mezi devět až 12 stupňů. Při nízké oblačnosti budeme v hradeckém kraji měřit kolem sedmi stupňů Celsia.  

V neděli se obloha zatáhne. Jasno nebo polojasno bude pouze v Krkonoších nebo Orlických horách. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od devíti do 12 stupňů Celsia.  

Prakticky stejné počasí bez větších změn nás bude čekat i v příštím týdnu. Průměrné teploty se budou pohybovat kolem deseti stupňů Celsia. V druhé polovině týdne se přidají i přeháňky. Stále však půjde o déšť.  

Ohodnoť článek

Foto Martin Winkler | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, ČHMU, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia, Český hydrometeorologický ústav, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu hradecký kraj zaplaví mlha. Maximální teploty nepřekročí 12 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.