Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

O víkendu budou teploty stoupat ke 20 stupňům. Místy zmokneme

Zatímco tento týden se v Královéhradeckém kraji mluvilo o prvním sněhu v Krkonoších a nočních teplotách jen mírně nad nulou, víkend přinese zlepšení. Maximální teploty se mohou dostat až k 18 stupňům Celsia. Pršet bude jen výjimečně.

První polovina pátku by měla být na východě Čech polojasná nebo jasná. Odpoledne bude oblačnosti více, ale závěr pracovního týdne by měl vydržet bez deště. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 14 až 17 stupňů Celsia.  

O něco tepleji bude v sobotu „Nejvyšší denní teploty se během první poloviny víkendu dostanou mezi 14 až 18 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka. Přes den bude převážně oblačno nebo polojasno. Slabé dešťové přeháňky se přidají jen ojediněle.  

V neděli se opět mírně oteplí. Maximální teploty se přes den dostanou mezi 15 až 19 stupňů. Na druhou stranu bude oblačno nebo zataženo a ničím výjimečným nebudou ani častější dešťové přeháňky.  

Další propad teplot nás čeká hned na začátku týdne, kde se denní průměry zastaví kolem 14 stupňů. Po celý týden je také třeba počítat s deštěm a přeháňkami.  

Ohodnoť článek

Foto Kerttu | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, teplota, ČHMU, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorolog, stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu budou teploty stoupat ke 20 stupňům. Místy zmokneme  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.