Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tři auta na špalkách. Výsledek nočního řádění zatím neznámého zloděje v Trutnově

Trutnovští policisté intenzivně pátrají po zloději, který během noci ze čtvrtka na pátek odcizil díly ze tří zaparkovaných vozidel na Hradecké ulici v Trutnově. Auta odstavil na dřevěné špalky a způsobil škodu skoro 300 tisíc korun. Policisté žádají případné svědky o pomoc.

V pátek ráno dostali policisté z Trutnova oznámení, že došlo ke krádeži automobilových dílů z parkoviště autosalonu na Hradecké ulici v Trutnově. Ze tří zaparkovaných aut někdo ukradl registrační značky, kola včetně disků, pneumatiky, středové krytky a šrouby. „Tím způsobil škodu 250 tisíc korun. Po krádeži kol samotná vozidla odstavil na dřevěné špalky, čímž měl poškodit kryty kotoučů a způsobit další škodu ve výši téměř 50 tisíc korun“, řekla policejní mluvčí Šárka Pižlová.

Trutnovští policisté teď žádají případné svědky, kteří si v inkriminovanou dobu všimli někoho nebo něčeho podezřelého na parkovišti u autosalonu na Hradecké ulici, aby kontaktovali policejní služebnu na lince 158.

Případ policisté zadokumentovali pro podezření ze spáchání přečinu krádež a poškození cizí věci, za což hrozí pachateli v případě dopadení až pětiletý pobyt za mřížemi“, dodala mluvčí.

Hodnocení článku je 86 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto PČR

Štítky krádež, pneumatiky, kola, Trutnov, policie, díly, parkoviště, pátrání, Královéhradecký kraj, škoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři auta na špalkách. Výsledek nočního řádění zatím neznámého zloděje v Trutnově  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.