Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena v Hradci Králové pokousala tři policisty. Jednomu málem ukousla malíček

Hlídka policistů byla povolána do jednoho z obchodních center v Hradci Králové k nahlášené krádeži. Ostraha zadržela čtyřčlennou skupinu, která se pokusila odnést z obchodu bundu. Po příjezdu policistů se dva z nich dali na útěk. Po jejich dopadení se do policistů zakousla přítelkyně jednoho z nich.

Když policejní hlídka dorazila na místo, dva z mužů se pokusili z obchodního domu utéct. Netrvalo dlouho a hlídce se je podařilo dopadnout. „Při zajišťování těchto mužů se na trojici policistů znenadání agresivně vrhla přítelkyně jednoho z nich,“ řekla mluvčí policie Iva Kormošová.  

Než se ji podařilo zpacifikovat, zasypala policisty salvou nadávek, kopanci a kousanci. Prvního kousla do předloktí, druhého několikrát do ruky. Třetímu málem ukousla malíček. „Dvěma policistům způsobila zranění, s kterým museli vyhledat lékařské ošetření,“ potvrdila mluvčí.  

Nebylo až takovým překvapením, že byla pod vlivem alkoholu. Dechová zkouška prokázala 1,5 promile v dechu. Všichni tři muži skončili na záchytné stanici. Jeden z nich je navíc podezřelý z krádeže bundy a jeho přestupek bude řešit správní orgán.  

„Dvacetiletá žena nyní čelí obvinění ze zločinu násilí proti úřední osobě, za což ji hrozí trest odnětí svobody na šest měsíců až šest let,“ upřesnila mluvčí. Vyšetřována je na svobodě.  

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Hans Braxmeie | Pixabay

Štítky krimi, žena, napadení, policie, kousanec, kousnutí, malíček, ruka, agresivita, Hradec Králové, krádež, bunda, obchodní, centrum

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena v Hradci Králové pokousala tři policisty. Jednomu málem ukousla malíček  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.