Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Létu ještě definitivně neodzvonilo. V hradeckém kraji nás čeká proměnlivé počasí

Královéhradecký kraj se může těšit na proměnlivé počasí v nadcházejícím týdnu. Zatímco začátek týdne přinese chladnější teploty a občasné srážky, konec týdne už ukazuje na slunečnější a teplejší dny.

Pondělní počasí přinese oblačné nebe s občasnými přeháňkami, zejména na jihovýchodě. „Očekáváme postupné ustávání srážek během dne s teplotami mezi 20 a 23 stupni Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Na horách se může ochladit na 15 až 18 stupňů.

Úterý přivítá obyvatele kraje většinou oblačným rázem. Jak den pokročí, oblačnost ubude a teploty se vyšplhají na 23 až 27 stupňů. Noční teploty klesnou na 14 až 18 stupňů.

Ve středu se počasí umoudří a slunce začne více hřát. Očekáváme jasné až polojasné nebe s denními teplotami 27 až 31 stupňů a mírným východním větrem.

„Čtvrtek zůstane v podobném duchu s jasným až polojasným počasím a teplotami, které mohou dosáhnout až 32 stupňů,“ dodává meteorolog. Noční teploty se budou pohybovat mezi 16 až 20 stupni.

Víkend přinese mírné ochlazení a oblačnost. Pátek a sobota mohou přinést dešťové přeháňky, přičemž neděle zůstane oblačná, ale suchá s teplotami kolem 26 stupňů.

Ohodnoť článek

Foto niki_emmert | Pixabay

Štítky Královéhradecký kraj, počasí, předpověď, meteorologové, léto, srpen

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Létu ještě definitivně neodzvonilo. V hradeckém kraji nás čeká proměnlivé počasí  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.