Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Hradecká Slunná loučka opět láká na klid, mlhoviště i ping pong

Počasí přeje a nebyl důvod, proč znovu po zimě neotevřít Slunnou loučku v Hradci Králové. Místo, které vyhledávají rodiče s dětmi, ale i jedinci, kteří si chtějí odpočinout na lehátku v příjemném prostředí.

Slunná loučka vedle bazénu na Eliščině nábřeží láká návštěvníky už devátým rokem.  Všem je tak uprostřed města k dispozici relaxační a odpočinková zóna. Děti zde najdou nekonečný zdroj zábavy a jejich rodiče klid a bezpečí, neboť každý ze spousty herních prvků je vybírán s důrazem na jejich bezpečnost.

Asi největší atrakcí Slunné loučky zůstává velké mlhoviště, kolem kterého je soustředěno několik herních domečků a hrad se skluzavkou. Mlhoviště bude uvedeno do provozu později, podle předpovědi počasí.

V areálu ale naleznete i spoustu další her jako ruské kuželky, petangue nebo ping-pongový stůl. Pro děti je připraveno velké pískoviště, ti starší zde zase najdou trampolínky na zábavu i trénink. Návštěvníci také jistě uvítají množství laviček a lehátek pro pohodlný odpočinek a velké dřevěné opalovací plato.

Samozřejmostí je pak i zázemí v podobě domečku, kde naleznete WC, sprchy a koutek pro nejmenší s přebalovacím pultem, mikrovlnou troubou a ledničkou. Na terase je pak možnost občerstvení v bufetu. Slunná loučka bude otevřena podle počasí denně od 10 do 18 hodin a postupně, s přicházejícím létem, se bude její otevírací doba prodlužovat. Základní celodenní vstupné pro dospělou osobu je 40 Kč, zlevněné vstupné 30 Kč. Pro děti do 120 cm je vstup na Slunnou louku zcela zdarma, stejně jako pro návštěvníky, kteří vstupují z Městských lázní a plaveckého 50m bazénu.

Ohodnoť článek

Foto SNHK

Štítky Hradec Králové, slunná, loučka, lavičky, mlhoviště, bazén

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hradecká Slunná loučka opět láká na klid, mlhoviště i ping pong  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.