Počasí dnes29 °C, zítra27 °C
Středa 26. června 2024  |  Svátek má Adriana
Bez reklam

Dalším otevřeným koupalištěm bude Tyršova plovárna ve Dvoře Králové. Sezonu zahájí po víkendu

Po víkendu začne ve Dvoře Králové nad Labem nová koupací sezona. V prvním týdnu bude koupaliště otevřeno od 10:00 do 18:00 a od následujícího pondělí se otevírací doba prodlouží až do 20:00. Zároveň začíná prodej permanentek, které umožní návštěvníkům výhodnější vstup po celé léto.

Koupaliště Flošna zahajuje 15. sezonu. Poprvé otevře o tomto víkendu

Koupaliště Flošna v Hradci Králové zahajuje další letní sezonu. Návštěvníci se mohou těšit na otevření již tento víkend od 10:00 do 18:00. Provoz bude zatím v režimu vedlejší sezony, což znamená nižší vstupné: 80 korun s čipovými hodinkami a 110...

 „Umožnili jsme bezhotovostní platby u pokladen a pro větší pohodlí našich hostů jsme nainstalovali bezdotykové sprchy a umyvadla. K dispozici bude také veřejné Wi-Fi připojení,“ uvádí v tiskové zprávě Dominik Valenta, ředitel Technických služeb města. 

Ceny vstupného reflektují aktuální ekonomickou situaci, včetně inflace a nákladů na energie. Dospělí zaplatí za celodenní vstup 100 korun, děti, studenti a senioři méně. Ceny po 17:00 a pro poslední hodinu provozu jsou zvýhodněné. Děti do šesti let a držitelé průkazů ZTP/P mají vstup zdarma. 

Koupaliště ve Dvoře Králové je druhou plovárnou v Královéhradeckém kraji, která zahajuje letní sezonu. V sobotu 17. května své brány otevřelo koupaliště Flošna v Hradci Králové.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto MUDK

Štítky koupaliště, Dvůr Králové nad Labem, Královéhradecký kraj, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dalším otevřeným koupalištěm bude Tyršova plovárna ve Dvoře Králové. Sezonu zahájí po víkendu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.