Počasí dnes21 °C, zítra15 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

VIDEO: Dramatická honička v Dobrušce. Řidič Octavie chtěl ujet policistům. V autě měl zbraň i drogy

Večer, který se nesl v duchu dramatické honičky, se odehrál v Dobrušce. Řidič vozidla Škoda Octavia, který ignoroval výzvu k zastavení od policistů, zvolil místo poslušnosti útěk. Jeho snaha o únik skončila po pěti kilometrech nebezpečné jízdy sjetím do příkopu.

V autě cestovaly celkem tři osoby. Policie je zadržela za použití donucovacího prostředku – hrozby namířenou střelnou zbraní. Při prohlídce vozidla a osob se u obou spolujezdců našly sáčky s bílou krystalickou látkou. Jeden ze spolujezdců přiznal, že se jedná o pervitin, což bylo řešeno v příkazním řízení. U druhého spolujezdce probíhá analýza obsahu jeho tří sáčků. 

Řidič vozidla odmítl podrobnější kontrolu na přítomnost návykových látek a na místě přišel o řidičský průkaz. Policisté mu zakázali další jízdu a nyní mu hrozí správní trest. Pokud bude shledán vinným, čeká ho pokuta až 75 tisíc korun a možný zákaz řízení na dobu až tří let. 

Zajímavostí je, že v autě byla nalezena dlouhá střelná zbraň, která se později ukázala být pouze airsoftovou replikou AR-15. Navíc řidič uvedl, že vozidlo Škoda Octavia vlastní teprve první den.  

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Škoda Octavia, Dobruška, zbraň, drogy, střelná zbraň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Dramatická honička v Dobrušce. Řidič Octavie chtěl ujet policistům. V autě měl zbraň i drogy  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.