Počasí dnes19 °C, zítra22 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Během týdne se výrazně oteplí. Naměříme až 12 stupňů nad nulou

Během následujícího týdne se v Královéhradeckém kraji výrazně oteplí. Maximální denní teploty se mohou dostat až k plus 12 stupňům Celsia. Kromě toho se přidají i vydatnější přeháňky, se kterými je třeba počítat prakticky celý týden.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno až zataženo. Během dne se přidají i mrznoucí dešťové přeháňky a v polohách nad 700 metrů nad mořem také sněžení. „Předpokládáme, že během dne a k večeru budou srážky přechodně ubývat,“ uvádí na webu meteorologů Jaroslav Tuček. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi plus dva až plus šest stupňů Celsia.  

Úterý bude opět oblačné až zatažené. Místy se přidají i přeháňky, které budou ve sněhové přecházet v polohách nad 600 metrů. Na síle budou nabírat především večer. V maximech naměříme od tří do sedmi stupňů v plusu. 

Dalšího oteplení se dočkáme ve středu, to se v maximech dostane rtuť teploměru mezi osm až 12 stupňů Celsia. To všechno převážně se zataženou oblohou a přeháňkami.  

V druhé polovině týdne se mírně oteplí. Stále však budeme měřit průměrných šest stupňů v plusu. To všechno s převážně zataženou oblohou. Dešťové a ve vyšších polohách sněhové přeháňky očekávejme na východě Čech především ve čtvrtek a pátek.  

Ohodnoť článek

Foto Bergadder | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

Během týdne se výrazně oteplí. Naměříme až 12 stupňů nad nulou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.