Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

O víkendu se zatáhne. Na některých místech budeme potřebovat deštníky

O víkendu bude v Královéhradeckém kraji na řadě míst spíš oblačno nebo zataženo. Sem tam se může přidat i nějaká dešťová přeháňka. To nemění nic na tom, že se maximální teploty v našem regionu dostanou až ke 23 stupňům Celsia.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně polojasno nebo skoro jasno. Odpoledne může být v Krkonoších oblačno s přeháňkami. Nejvyšší denní teploty se během dne dostanou mezi 17 až 20 stupňů Celsia. Ve vyšších polohách mohou klesnout k deseti.  

Sobota nabídne oblačnou nebo zataženou oblohu. Ke konci dne se na některých místech objeví přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 18 do 22 stupňů Celsia,“ uvádí na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Oblačná nebo zatažená obloha bude na východě Čech i v neděli. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 19 až 23 stupňů Celsia. Na některých místech se během dne oblačnost protrhá. 

Dlouhodobá předpověď počasí následně slibuje průměrné teploty od 18 až k 24 stupňům Celsia. To všechno převážně s oblačnou oblohou bez deště.  

Ohodnoť článek

Foto ErikTanghe | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se zatáhne. Na některých místech budeme potřebovat deštníky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.