Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

V týdnu noční teploty klesnou k mínus 15 stupňům. Nového sněhu se zatím nedočkáme

V první polovině týdne se budou průměrné denní teploty v Královéhradeckém kraji držet kolem bodu mrazu. Od čtvrtka se pak postupně začne ochlazovat. Ačkoliv meteorologové slibují ideální podmínky pro lyžování, nového sněhu moc nenapadne. Na druhou stranu je třeba počítat s ledovkou. V noci mohou klesnout teploty až na mínus 15 stupňů Celsia.

První polovina dnešního dne bude v Královéhradeckém kraji polojasná nebo oblačná. Odpoledne se zatáhne. Nejvyšší denní teploty během pondělí vystoupají na mínus tři až rovnou nulu. 

Podobné počasí nás na východě Čech čeká i v následujících dvou dnech. Do středy bude jasno nebo polojasno a nejvyšší denní teploty se budou pohybovat v rozmezí od mínus tří do plus jednoho stupně Celsia. „Nejnižší noční teploty se budou pohybovat od mínus šesti k mínus deseti stupňům. Při sněhové pokrývce místy až kolem mínus 15 stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka

V druhé polovině týdne se v našem regionu začne opět mírně oteplovat. Průměrné denní teploty budou pomalu stoupat a například v neděli bychom měli měřit něco kolem plus čtyřem stupňů Celsia. Většinou bude polojasno nebo oblačno. Sněhové přeháňky se budou objevovat jen ojediněle, a to především v Krkonoších a Orlických horách.  

Ohodnoť článek

Foto Mabel Amber | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, mráz, sníh, Krkonoše, ČHMU, zima, předpověď, únor, týden, ČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V týdnu noční teploty klesnou k mínus 15 stupňům. Nového sněhu se zatím nedočkáme  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.