Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Na horách bude jasno s teplotami pod nulou. V nižších polohách nás čeká zatažený víkend

O víkendu budou ideální podmínky pro lyžování. Zatímco v nižších polohách bude převážně zataženo, na horách se dočkáme i polojasné oblohy a teplot pod bodem mrazu. Po víkendu meteorologové opět slibují mírné oteplení.

Dnes bude v Královéhradeckém kraji většinou zataženo, na horách ojediněle polojasno. Místy se přidají sněhové přeháňky, které budou zesilovat převážně v Krkonoších. „Nejvyšší denní teploty se dnes budou pohybovat od mínus dvou k plus jednomu stupni,“ uvedl na webu meteorologů Jaroslav Tuček.  

Zatažená obloha nás bude čekat i o víkendu. Opět platí, že pokud bude polojasno, bude to převážně na horách. Místy se budou přidávat sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou držet mezi mínus dvojkou a plus dvěma stupni Celsia.  

V neděli bude slunce o něco víc. Polojasno nebo oblačno by mělo být prakticky po celém Královéhradeckém kraji. Zataženo bude jen ojediněle. Nejvyšší denní teploty se neposunou prakticky nikam. Opět naměříme kolem nuly. V noci však mohou klesat i k mínus osmi.  

Týdenní předpověď Českého hydrometeorologického ústavu následně slibuje mírné oteplení. Během týdne se mají průměrné denní teploty dostat od nuly k plus čtyřem stupňům Celsia. V druhé polovině se přeháňky změní ze sněhových na smíšené.  

Ohodnoť článek

Foto Helena Jankovičová Kováčová | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky Královéhradecký kraj, Jaroslav Tuček, Krkonoše, Český hydrometeorologický ústav, počasí, předpověď, víkend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na horách bude jasno s teplotami pod nulou. V nižších polohách nás čeká zatažený víkend  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.