Počasí dnes13 °C, zítra13 °C
Neděle 29. září 2024  |  Svátek má Michal
Bez reklam

O víkendu se zatáhne a přidají se přeháňky. Teploty se budou držet kolem 18 stupňů

O víkendu se na východě Čech sice mírně oteplí, ale obloha bude spíš zatažena. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové přeháňky nebo déšť. Relativně slušné počasí bychom si mohli užít i na začátku příštího týdne. Pak ale dorazí další ochlazení.

Během první poloviny pátku může být v Královéhradeckém kraji oblačno nebo zataženo s přeháňkami nebo deštěm. „Během dne bude přechodně až polojasno a srážky jen ojediněle,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 14 do 17 stupňů. V Krkonoších a Orlických horách naměříme od osmi do 12 stupňů Celsia.  

O víkendu se začne mírně oteplovat. V sobotu bude oblačno až zataženo s dešťovými přeháňkami. Nejvyšší denní teploty už se ale dostanou až k 18 stupňům. A o něco tepleji bude v neděli. Tam se maximální teploty zastaví mezi 17 až 21 stupni. Bude převážně oblačno, místy déšť nebo přeháňky.  

Tyto teploty v České republice vydrží do úterního odpoledne. Pak se opět začne ochlazovat a do čtvrtka teploty opět klesnou k průměrným 15 stupňům Celsia. V druhé polovině týdne je třeba očekávat dešťové přeháňky nebo déšť.  

Ohodnoť článek

Foto Andreas | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, přeháňka, teploty, podzim, Česko, Královéhradecký kraj, Krkonoše, Orlické hory

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se zatáhne a přidají se přeháňky. Teploty se budou držet kolem 18 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.