Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Čeká nás nejchladnější víkend léta. Během soboty a neděle naměříme kolem 11 stupňů

Královéhradecký kraj čeká pravděpodobně nejchladnější víkend letošního léta. Během soboty a neděle se teploty nemají dostat nad 14 stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové přeháňky nebo déšť. Výrazné zlepšení nepřinese ani následující týden.

Pravděpodobně nejteplejší den nás v Královéhradeckém kraji čeká dnes. Během odpoledne se rtuť teploměru dostane k maximálně 17 stupňům Celsia. „Většinou bude oblačno, ojediněle se přidají dešťové přeháňky,“ dodává na webu meteorologů Imrich Drapák. Méně srážek by mělo být v druhé polovině odpoledne a k večeru. 

Sobota nabídne oblačnou oblohu během dne přeháňky po celém území. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 10 až 14 stupni Celsia. Výrazného zlepšení se nedočkáme ani v neděli. Opět oblačno, přeháňky a občasný déšť. Nejvyšší teploty se dokonce vyšplhají jen mezi 10 až 12 stupňů Celsia. 

Výrazné zlepšení nedorazí ani v příštím týdnu. Minimálně do první poloviny je třeba počítat s přeháňkami. Teploty sice půjdou pomalu nahoru, ale do pátku nepřekročíme hranici 15 stupňů. 

Ohodnoť článek

Foto Tobias Hämmer | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, léto, Královéhradecký kraj, stupeň Celsia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás nejchladnější víkend léta. Během soboty a neděle naměříme kolem 11 stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.