Počasí dnes17 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Teploty se o víkendu vyšplhají vysoko. Počasí pokazí dešťové přeháňky

Právě dnešek je pravděpodobně nejpovedenějším dnem týdne. Alespoň co se počasí týče. Vysoké teploty vydrží i během víkendu. Naměříme až 27 stupňů. Během soboty a neděle se však mohou objevit dešťové přeháňky a ojediněle i bouřky.

Během pátečního odpoledne bude v Královéhradeckém kraji jasno nebo polojasno. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 24 až 27 stupňů Celsia. „Během dne bude oblačnosti od jihozápadu přibývat,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák.  

Mírné zhoršení nás čeká během soboty. Podle meteorologů bude na východě Čech oblačno nebo zataženo. Přes den se mohou objevit přeháňky a místy déšť nebo bouřky. Nejvyšší denní teploty však zůstanou stále vysoko. V maximech naměříme od 23 do 27 stupňů Celsia. 

Hodně podobně na tom bude i druhá polovina víkendu. V neděli bude převážně oblačno, ojediněle s přeháňkami. Nejvyšší denní teploty opět od 23 do 27 stupňů Celsia.  

Týdenní předpověď meteorologů v následujících dnech žádné velké změny neslibuje. Průměrné denní teploty se budou pohybovat kolem 23 stupňů Celsia. Během první poloviny týdne se mohou přidat dešťové přeháňky. Od nich si odpočineme až ve čtvrtek a pátek.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Beto | Pixabay | Zdroj údaje ČHMU

Štítky počasí, předpověď, Královéhradecký, kraj, ČR, ČHMU, víkend, červen, meteorolog, výhled, stupeň Celsia, Česko, Královéhradecký kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teploty se o víkendu vyšplhají vysoko. Počasí pokazí dešťové přeháňky  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.