Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Řidič na drogách měl na sobě balistickou vestu. Mám ji místo chráničů na koloběžku, tvrdil

V policejním hledáčku skončil osmadvacetiletý řidič, kterého kontrolovali na Náchodsku. Během dvou dnů narazil na dopravní hlídku hned dvakrát. Ve druhém případě byl oblečen do balistické vesty. Policistům tvrdil, že ji má místo chráničů na koloběžku.

Poprvé se řidič potkal s policisty 1. března dopoledne přímo v Náchodě. V tu dobu řídil osobní vozidlo Fiat Seicento. Dechová zkouška na alkohol vyšla negativně. Pozitivně ale vyšel orientační test na drogy, který potvrdil látky metamfetamin, cannabis a cocaine. Řidič tak dostal vyslovený zákaz za volant znovu usednout.  

„Hned druhý den se rozhodli zastavit muže jedoucího ve stejném vozidle. Přitom zjistili, že se jedná o jim známého muže z předešlého dne,“ řekla mluvčí policie Lucie Konečná. Tentokrát však řídil oblečený do balistické vesty. Policistům se navíc snažil vysvětlit, že ji používá jako chránič při jízdě na koloběžce, kterou má v autě.  

Muž tak opět podstoupil test na drogy. Jeho výsledek byl pozitivní. „Vyzvali ho proto k odběru žilní krve a moči a zakázali další jízdu. Přestupek policisté postoupili k dořešení příslušnému správnímu orgánu,“ dodala mluvčí. 

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky balistická, ochrana, vesta, kontrola, řidič, drogy, Náchodsko, krimi, policie, video, neprůstřelná vesta, droga, okres Náchod, Lucie Konečná, Náchod, Fiat Seicento

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidič na drogách měl na sobě balistickou vestu. Mám ji místo chráničů na koloběžku, tvrdil  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.