Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Zloděj parfémů je za mřížemi. Za poslední měsíc kradl ve více než deseti případech

V polovině srpna policie zveřejnila video mladíka, který ukradl parfémy za víc než 18 tisíc korun. Zároveň poprosila veřejnost, aby s případným dopadením pomohla. Nakonec stačila jen náhoda. O víkendu ho policie zastavila k běžné kontrole. Nakonec se přišlo na to, že je v podmínce a tenhle měsíc kradl dvanáctkrát.

„Již sedmkrát soudně trestaný recidivista má podle našeho zjištění mít na svědomí minimálně 12 skutků za uplynulý měsíc. Z šetření vyplynulo, že s nezákonnými aktivitami začal hned třetí den po propuštění z dvouletého výkonu trestu,“ řekla mluvčí policie Magdaléna Vlčková.  

Podle policie šestadvacetiletý muž kradl ve Dvoře Králové nad Labem, Trutnově, Náchodě a Jaroměři. Celkově způsobil škodu, která se dostala přes částku 140 tisíc korun. Šlo především o alkohol, cukroviny, techniku, oděvy a drogerii. O krádeži parfémů Hradecká Drbna psala ZDE. V jednom případě se popral s ostrahou. Policie také dokázala, že natankoval a odjel z čerpací stanice bez placení.  

Policie získala dostatek důkazů na to, aby ho mohla umístit do vazby. Na triku toho má tolik, že může opět putovat do vězení. Tentokrát až na pět let.  

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky Hradec Králové, vandalismus, centrum, budova, fasáda, video, kamera, pátrání, policie, pomoc, veřejnost, parfém, Dvůr Králové nad Labem, Trutnov, Náchod, Jaroměř, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj parfémů je za mřížemi. Za poslední měsíc kradl ve více než deseti případech  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.