Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

O víkendu se bude oteplovat. Naměříme až osm stupňů Celsia

Během víkendu se do východních Čech zima zatím nevrátí. Ba naopak. Postupně se bude oteplovat a v neděli se můžeme dostat i k plus osmi stupňům Celsia. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové přeháňky.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo zataženo, místy přechodně polojasno. „Ojediněle se přidá slabé sněžení nebo sněhové přeháňky. Pod 500 metrů nad mořem budou srážky smíšené,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od plus jednoho k plus čtyřem stupňům Celsia.  

Sobota bude zatažená nebo oblačná. Místy se přidá slabé sněžení a v nižších polohách déšť. Právě přeháňky budou během dne slábnout. K večeru už se objeví jen ojediněle. Nejvyšší denní teploty se budou stále držet nad nulou. Nejčastěji od plus dvou do plus šesti stupňů Celsia. 

Zatažená nebo oblačná bude i neděle. Po ránu se objeví mlhy a přes den slabý déšť nebo mrholení. Nejvyšší denní teploty opět nad bodem mrazu. Tentokrát od čtyř do osmi stupňů v plusu.  

V následujícím týdnu by Česká republika mohla zažít mírné ochlazení, ale i přesto zůstanou průměrné denní teploty nad nulou. V druhé polovině týdne bychom mohli naměřit něco kolem čtyř stupňů Celsia. Noční teploty se budou pohybovat kolem plus jednoho stupně.  

Ohodnoť článek

Foto Bergadder | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, zima

O víkendu se bude oteplovat. Naměříme až osm stupňů Celsia  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.