Počasí dnes16 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Během prvního adventního víkendu bude v hradeckém kraji sněžit jen na horách

První adventní víkend bude v Královéhradeckém kraji převážně zatažený. V nižších polohách bude místo sněžení mrholit. Nové sněhové nadílce nenapovídají ani nejvyšší denní teploty, které se zastaví u sedmi stupňů. Jiná situace bude panovat v Krkonoších a Orlických horách.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačno nebo zataženo. Místy se přidá déšť nebo mrholení. Na horách to může být sníh. Nejvyšší denní teploty se během pátečního odpoledne dostanou mezi čtyři až sedm stupňů Celsia.   

Podobné počasí nás čeká i během víkendu. V sobotu bude oblačno až zataženo. Na většině území se přidá mrholení a v Krkonoších sněhové přeháňky. „Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi tři až sedm stupňů v plusu,“ uvedl na webu meteorologů Imrich Drapák. Neděle bude vypadat prakticky jako přes kopírák. Sněhové přeháňky se objeví i v nižších polohách nad 600 metrů nad mořem.  

V následujícím týdnu průměrné denní teploty klesnou ke zhruba dvěma stupňům nad nulou. V noci už může na některých místech Královéhradeckého kraje mrznout. 

Ohodnoť článek

Foto ivabalk | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, déšť, meteorologové, ČHMU, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během prvního adventního víkendu bude v hradeckém kraji sněžit jen na horách  |  Společnost  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.