Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

FOTO: Hasiči vyjížděli k vážné nehodě na Rychnovsku

V části Křivice havaroval osobní automobil do sloupu, na místo události spěchali profesionální hasiči z Rychnova nad Kněžnou a dobrovolná jednotka z Týniště nad Orlicí. Tři osoby skončily po nehodě v péči zdravotnických záchranářů.

Hasiči provedli na místě události opatření proti vzniku požáru, komunikace byla na nezbytně nutnou dobu při zásahu uzavřena. Místo zásahu si následně převzali policisté. Nehoda měla také dětské účastníky, hasiči jim věnovali plyšového dráčka Záchranáčka.

V pondělí krátce po šesté hodině ranní přijalo krajské operační a informační středisko hlášení o požáru v Lesní ulici v části Kryblice. Na místo události byly vyslány tři jednotky hasičů.

Průzkumem hasiči zjistili, že na místě hoří hospodářské objekty, konkrétně králíkárny. Požár byl už v pokročilé fázi, objekty byly celé v plamenech. Hasiči dostali oheň pod kontrolu do 20 minut od nahlášení události, likvidaci ohlásil velitel zásahu těsně po 8. hodině. 

Příčina vzniku požáru je předmětem vyšetřování. Škoda byla předběžně vyčíslena na 15 tisíc korun, při požáru bohužel uhynulo asi 30 králíků a sedm slepic. Na likvidaci požáru se podíleli profesionální hasiči z Trutnova a JSDH Trutnov – Horní Staré Město a Mladé Buky.

Autoři | Foto HZS HK

Štítky Nehoda, auto, Rychnovsko, zásah, hasiči, účastníci, požár, okres Rychnov nad Kněžnou, Rychnov nad Kněžnou, Týniště nad Orlicí, Křivice, Kryblice, Trutnov

FOTO: Hasiči vyjížděli k vážné nehodě na Rychnovsku  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.