Počasí dnes8 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Stavba křižovatky u Hořenic komplikuje cestu mezi Hradcem Králové a Trutnovem

Řidiči mířící po hlavním tahu z Hradce Králové do Trutnova a zpět, mají od středy komplikovanější cestu. Na frekventované silnici u Hořenic probíhá stavba kruhové křižovatky. Přes den řídí na místě provoz kyvadlově pracovníci stavby. Mezi sedmou hodinou večerní a šestou hodinou ranní, je provoz řízen semafory. Omezení potrvá do poloviny prosince.

V dopravní špičce se řidiči musí před budovanou křižovatkou připravit na zdržení. Podle informací Ředitelství silnic a dálnic, by mělo omezení trvat do 17. prosince.

Řidiči osobních aut a vozidel do 3,5 tuny mohou využít odlehčovací objízdné trasy. Ve směru od Jaroměře na Trutnov, vede objížďka přes Zaloňov a Žireč. V opačném směru mohou jet přes Vlčkovice v Podkrkonoší, Chvalkovice a Velký Třebešov.

Okružní křižovatka u Hořenic má napojit na silnici I/37 dokončovaný úsek dálnice z Hradce Králové do Jaroměře. Ve stejný den, kdy skončí omezení, by měla být otevřena i dálnice. Datum otevření je tedy naplánováno na 17. prosince.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Ředitelství silnic a dálnic

Štítky oprava, kruhová křižovatka, Hořenice, tah, ŘSD, prosinec, kolona, řidič, komplikace, stavba, D11, 1/37, Hradec Králové, Trutnov, Ředitelství silnic a dálnic, Jaroměř, Zaloňov, Žireč, Vlčkovice v Podkrkonoší, Velký Třebešov, zámek Chvalkovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavba křižovatky u Hořenic komplikuje cestu mezi Hradcem Králové a Trutnovem  |  Doprava  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.