Počasí dnes21 °C, zítra22 °C
Úterý 17. září 2024  |  Svátek má Naděžda
Bez reklam

Čeká nás rapidní ochlazení. Rtuť teploměru může v hradeckém kraji klesnou i k deseti stupňům

S příchodem dalšího týdne do Královéhradeckého kraje pomalu dorazí podzim. Ten přinese výrazné ochlazení a také dešťové přeháňky. Teploty se budou pohybovat od chladnějších 10 stupňů až k mírnějším 23 stupňům.

Pondělní ráno přivítá obyvatele Královéhradeckého kraje zataženou oblohou a občasným deštěm, který by měl po odpoledni ustoupit a dát tak prostor částečnému vyjasnění. Teploty se budou držet v rozmezí 17 až 20 stupňů, na horách ještě chladněji.

Úterý zase nabídne proměnlivou oblačnost a občasné přeháňky, které večer pominou, a teploty se budou pohybovat od 17 do 21 stupňů.

V noci na středu teploty klesnou až k 8 stupňům, a i během dne se udrží na příjemných 19 až 23 stupňů. „Čtvrtek přinese zatažené nebe s deštěm a teploty spadnou na chladnějších 10 až 14 stupňů,“ vysvětluje na webu meteorologů Imrich Drapák.

Víkend zůstane ve znamení chladného počasí s průměrnou teplotou kolem 12 stupňů a častými přeháňkami, což nahrává spíše klidným aktivitám uvnitř než venkovním dobrodružstvím.

Ohodnoť článek

Foto mariart1488 | Pixabay

Štítky Královéhradecký kraj, teploměr, předpověď, léto, podzim, počasí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čeká nás rapidní ochlazení. Rtuť teploměru může v hradeckém kraji klesnou i k deseti stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.