Počasí dnes23 °C, zítra23 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Během prodlouženého víkendu budou třeba deštníky. Teploty se budou držet jen kousek nad nulou

Během prodlouženého víkendu bude na většině území pršet. Sněhové přeháňky se můžou objevit už v polohách nad 400 metrů nad mořem. Teploty se přitom budou pohybovat jen kousek nad nulou. Nejčastěji do sedmi stupňů.

Ještě dnes bude na východě Čech oblačno nebo polojasno. V polohách na 800 metrů nad mořem se mohou vyskytnout sněhové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi sedm až deset stupňů Celsia, v Krkonoších od jednoho ke čtyřem.  

„V pátek bude zataženo až oblačno, na většině území déšť. Během dne od západu proměnlivá oblačnost a přeháňky jen místy,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od tří do sedmi stupňů Celsia.  

Sobota bude proměnlivá, místy se přidají dešťové nebo smíšené přeháňky. Sníh se může objevit už v polohách nad 400 metrů nad mořem. Nejvyšší denní teploty se přitom budou pohybovat od tří do sedmi stupňů Celsia.  

Neděle bude z počátku oblačná, ale přes den se zatáhne a přidají se přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od plus jednoho k pěti stupňům Celsia. K večeru se začne oteplovat.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pexels | Pixabay

Štítky počasí, týden, víkend, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Během prodlouženého víkendu budou třeba deštníky. Teploty se budou držet jen kousek nad nulou  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.