Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

O víkendu nás čeká ochlazení. V neděli naměříme jen kolem deseti stupňů

Počasí o víkendu nabídne prakticky všechno ze svého repertoáru. I přesto, že si na některých místech užijeme slunce, bude pršet, sněžit, a dokonce se ochladí. Drastický teplotní propad očekáváme v neděli.

Ještě dnes bude v Královéhradeckém kraji převážně zataženo až oblačno. Ojediněle se přidá slabý déšť, to zejména na horách. „Odpoledne a večer od jihozápadu ubývání oblačnosti na polojasno až jasno,“ uvádí na webu meteorologů Imrich Drapák. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 21 až 24 stupňů Celsia.  

Sobota nabídne od všeho trochu. Z počátku bude polojasno až skoro jasno. Odpoledne bude oblačnosti o něco více a na některých místech se přidá déšť nebo dešťové přeháňky a ojedinělé bouřky. Nejvyšší denní teploty se dostanou mezi 20 až 24 stupňů Celsia.  

Proměnlivá obloha nás na východě Čech čeká i v neděli. Odpoledne se mohou objevit dešťové přeháňky, které budou silnější především ve vyšších polohách. V Krkonoších může dokonce sněžit. Nejvyšší denní teploty se dostanou jen mezi 9 až 13 stupňů Celsia.  

Ohodnoť článek

Foto MabelAmber | Pixabay

Štítky počasí, týden, Královéhradecký, kraj, předpověď, meteorologové, teplota, podzim, víkend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu nás čeká ochlazení. V neděli naměříme jen kolem deseti stupňů  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.