Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Teplé počasí končí. Do východních Čech dorazí studená fronta a silný vítr

Český hydrometeorologický ústav vydal pro většinu České republiky varování před silným větrem. První stupeň nebezpečí platí pro celý Královéhradecký kraj. Nárazy větru mohou dosahovat rychlosti až 70 kilometrů v hodině, uvádí meteorologové.

Výstraha pro Královéhradecký kraj platí od dnešních 18:00 do zítřejších 2:00. “Může dojít k poškození stromů, lesních porostů a hrozí menší škody na budovách. Doporučujeme zajistit okna, dveře a upevnit nebo odstranit volné předměty,” uvádí meteorologové na svém webu.  

 

Zítra bude v Královéhradeckém kraji převážně polojasno nebo oblačno. V Krkonoších a Orlických horách se mohou objevit dešťové přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 16 do 20 stupňů Celsia.  

Po zbytek týdne bude počasí vypadat hodně podobně. Mírné oteplení se vrátí opět o víkendu. Během soboty a neděle slibuje dlouhodobá předpověď průměrné teploty kolem 24 stupňů.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZSČR

Štítky Královéhradecký kraj, Východní Čechy, Český hydrometeorologický ústav, Česko, vichřice, vítr, varování, počasí, předpověď

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Teplé počasí končí. Do východních Čech dorazí studená fronta a silný vítr  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.