Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Nový prašan potěšil vlekaře i lyžaře, zima je zpět, na chvíli

V Krkonoších připadlo za poslední dva dny přes deset centimetrů sněhu. Nový prašan zlepšil podmínky pro lyžování. Lanovky jezdí jak ve Špindlerově Mlýně, tak i ve SkiResortu Černá Hora Pec. V Orlických horách se lyžuje v Říčkách.

Špindlerův Mlýn zasypal čerstvý prašan a společně se sněhovou nadílkou se teploty opět dostaly pod bod mrazu. Lyžařská sezóna ve Špindlu i nadále pokračuje v každodenním režimu a lanovky se točí od půl deváté do šestnácti hodin. "Od pátku do neděle budou probíhat také FreshTracky, během kterých si můžete užít čerstvý ranní manšestr ještě před začátkem běžného provozu," uvedl v tiskové zprávě mluvčí Skiareálu Jaroslav Kafka. 

Ve SkiResortu Černá Hora Pec se lyžuje ve dvou areálech, a to na Černé hoře a v Peci pod Sněžkou. K dispozici je 13,5 kilometru sjezdovek. Lyžuje se za ceny "posledního lyžování".

V Orlických horách zůstávají v provozu Říčky. Sníh na sjezdovkách je přimrzlý, a to vše dohromady vytváří podle vlekařů ideální podmínky pro dnešní lyžování. Na sjezdových tratích leží 30 - 60 cm upraveného sněhu. "Otevřeny jsou všechny tři sjezdovky, šestisedačková lanovka a doprovodné služby jako je ski servis, půjčovna s úschovnou a občerstvení. Již mimo provoz jsou vlek Tatrapoma, Bobíkova výcviková louka, lyžařská škola, skibus a úprava běžeckých stop," uvedl Jan Duffek. Do konce sezóny platí za ceny vedlejší sezóny.

Ohodnoť článek

Foto Facebook Skiareál Špindlerův Mlýn

Štítky Skireal, prašan, sníh, lyže, SkiResort, sjezdovka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Nový prašan potěšil vlekaře i lyžaře, zima je zpět, na chvíli  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.