Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Policie na Jičínsku zastavila dva řidiče. Jeden byl na kokainu, druhý na pervitinu

Policie ze Sobotky na Jičínsku vyšetřuje dva řidiče, kteří usedli za volant pod vlivem drog. Jeden byl na kokainu, druhý na pervitinu. Shodou okolností na ně narazili ve stejný den a stejné obci.

První z nich řídil Škodu Fabia a s hlídkou spolupracoval. Předložil však pouze doklady od vozidla, řidičský průkaz u sebe neměl. „Řidiče dle poskytnuté součinnosti policisté ztotožnili a vyzvali ho k podrobení se testu na přítomnost alkoholu v dechu, který byl negativní,“ uvedla v tiskové zprávě mluvčí policie Eliška Majerová.  

Problém však nastal u testu na drogy. Ten vyšel pozitivně a prokázal, že je šestadvacetiletý řidič na kokainu. Následně se dobrovolně podrobil lékařskému vyšetření s odběrem krve a moči.  

Jen o pár hodin později hlídka kontrolovala dalšího řidiče Fábie. Tentokrát za volantem seděl devatenáctiletý mladík. Ani on před jízdou nepil. Ovšem test na drogy prokázal, že si dal pervitin. I on se nakonec podrobil vyšetření. 

„Policisté oběma řidičům zakázali další jízdu a přestupek po zadokumentování oznámili příslušnému správnímu orgánu k projednání,“ dodala mluvčí policie.  

Hodnocení článku je 34 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky policie, kokain, metamfetamin, okres Jičín, Sobotka, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie na Jičínsku zastavila dva řidiče. Jeden byl na kokainu, druhý na pervitinu  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.