Počasí dnes25 °C, zítra22 °C
Úterý 30. dubna 2024  |  Svátek má Blahoslav
Bez reklam

O víkendu se výrazně ochladí. Průměrné denní teploty mohou klesnout k nule.

O víkendu se v Královéhradeckém kraji výrazně ochladí. Průměrné denní teploty klesnou i o deset stupňů Celsia. Ničím výjimečným nebudou ani dešťové nebo sněhové přeháňky. Nízké teploty mají vydržet i začátkem příštího týdne.

Pátek bude v Královéhradeckém kraji převážně zatažený nebo oblačný. Místy se přidá slabý déšť nebo přeháňky. „V polohách nad tisíc metrů nad mořem se objeví srážky sněhové,“ uvedl na webu meteorologů Dušan Čičman. Nejvyšší denní teploty vystoupají k 11 stupňům. V Krkonoších se bude rtuť teploměru pohybovat mezi dvěma až pěti stupni v plusu.   

Během víkendu už se znatelně ochladí. V sobotu bude obloha převážně proměnlivá. Na většině území se sněhovými nebo dešťovými přeháňkami. Maximální teploty přes den se budou pohybovat jen od plus jednoho do pěti stupňů Celsia.  

Podobně na tom bude i neděle. Meteorologové slibují převážně oblačnou oblohu a přeháňky, které budou zesilovat především na horách. Nejvyšší denní teploty opět klesnou. Naměříme od mínus jednoho k plus třem stupňům Celsia.  

Během první poloviny následujícího týdne se žádných výrazných změn nedočkáme. Od středy už v Královéhradeckém kraji budeme měřit kolem plus čtyřky.  

Ohodnoť článek

Foto Holger Schué | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky stupeň Celsia, Královéhradecký kraj, Krkonoše, předpověď, počasí, únor, ochlazení, ČR, ČHMU

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O víkendu se výrazně ochladí. Průměrné denní teploty mohou klesnout k nule.  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.