Počasí dnes22 °C, zítra22 °C
Sobota 21. září 2024  |  Svátek má Matouš
Bez reklam

Ani o víkendu se vlekaři nedočkají ochlazení. Teploty vystoupají k 11 stupňům

Ani v následujících dnech do Královéhradeckého kraje nedorazí výrazné ochlazení. Během víkendu na některých místech naměříme až 11 stupňů. To všechno s převážně oblačnou nebo zataženou oblohou. Ničím výjimečným nebudou mlhy a dešťové nebo smíšené přeháňky.

Závěr týdne bude v Královéhradeckém kraji převážně oblačný nebo zatažený. Místy se přidá slabý déšť a po ránu smíšené nebo sněhové přeháňky. To především v Krkonoších. „Nejvyšší denní teploty se dnes dostanou mezi sedm až deset stupňů Celsia,“ uvedl na webu meteorologů Tomáš Popelka.  

Ochlazení se lyžaři nedočkají ani o víkendu. I v sobotu bude oblačno až zataženo, na některých místech se slabým deštěm. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi sedmi až 11 stupni Celsia.  

Neděle bude hodně podobná. S oblačnou nebo zataženou oblohou se mohou přidat i mlhy, mrholení nebo slabý déšť. V noci sice teploty klesnou k bodu mrazu, ale přes den se budou pohybovat mezi čtyřmi až osmi stupni v plusu.  

Týdenní předpověď Českého hydrometeorologického ústavu však slibuje ochlazení. Prakticky od pondělí by mohli průměrné denní teploty klesnout na pět nebo šest stupňů nad bodem mrazu. Výrazně mrznout však stále nebude. Noční teploty se až do pátku budou pohybovat kolem jednoho stupně v plusu.  

Ohodnoť článek

Foto Mabel Amber | Pixabay | Zdroj údaje ČHMÚ

Štítky počasí, předpověď, Královéhradecký, kraj, zima, teplota, ČHMU, výhled, víkend

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ani o víkendu se vlekaři nedočkají ochlazení. Teploty vystoupají k 11 stupňům  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.