Počasí dnes14 °C, zítra18 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Student střední školy v Novém Bydžově pojede Dakar 2023. Filip studuje obor Autoelektrikář

Filip Bajora je absolventem programu Technik silniční dopravy a v současné době na Střední škole technické a řemeslné v Novém Bydžově studuje obor Autoelektrikář. V příštím roce by měl absolvovat závěrečné zkoušky. Kromě toho má také nastoupit do legendárního závodu Dakar 2023.

Filip se již účastnil generálky v Saúdské Arábii a nyní se chystá na start v ostrém závodě nadcházejícího ročníku. „Pro nás je absolutně zásadní, že se studenti mohou zúčastnit tak velkého závodu. To, co novobydžovská škola pro žáky podniká, je neuvěřitelné. Patří jim naše podpora a velké poděkování,“ sdělil náměstek hejtmana Arnošt Štěpánek odpovědný za oblast školství,“ uvedl v tiskové zprávě náměstek hejtmana Arnošt Štěpánek (Piráti) 

Libor Podmol: Radši krátký život plný „up and downů“ než nudu

Na spočítání všech šroubů v jeho kostech by nestačily všechny prsty, které má. Freestyle motocrossař Libor Podmol před třemi lety ošklivě havaroval při závodě mistrovství světa v Mnichově. Ani těžké poranění nohou ho nesesadilo ze sedla...

Dakar 2023 odstartuje už o Silvestru. Pojede se ze západního pobřeží Saudské Arábie k východnímu. V této zemi se závod jede po čtvrté. Zhruba 70 procent tras však bude úplně nových. Na nich budou závodníky čekat až 250 metrů vysoké duny.  

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Královéhradecký kraj

Štítky Dakar, závod, škola, střední, Nový Bydžov, Filip Bajora

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Student střední školy v Novém Bydžově pojede Dakar 2023. Filip studuje obor Autoelektrikář  |  Zprávy  |  Hradecká Drbna - zprávy z Hradce a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.